Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

στρουθοκαμηλισμος για να μη τρελαθώ

Η μαλακία με τα τελευταία φιλιά είναι ότι όταν τα δίνεις δε ξέρεις ότι θα είναι τα τελευταία. Το ίδιο και  με τις τελευταίες συναντήσεις. Μεγάλη μαλακία.
Μήπως θα πρεπε όποτε  φιλάμε, αγκαλιάζουμε και συνατιόμαστε να το κάνουμε σα να είναι η τελευταία φορα; Κάθε φορά; Για να είμαστε σίγουροι; Μπα δε νομίζω.
Δεν είναι το πως ήτανε, είναι το γαμημένο αντίο που δεν ειπώθηκε σωστα.
Αλλά και σωστα να είχε ειπωθει πάλι τα ίδια θα σκεφτόμουνα.
Βλαμμένο μυαλο σήμερα έχεις κολλήσει άσχημα. Μαζέψου!!!!! Έχεις και δουλειες.
Είναι και όλος αυτός ο πόνος γύρω μου, δε βοηθάει.
Και η ανυμποριά μου, η μάλλον  η "καναπεδοσύνη" μου, που νοιώθω ανύμπορη, και τίποτα δε μπορώ να κάνω. Ή δε τολμω να κάνω;
Τόσος πόνος. Τόσοι άνθρωποι να υποφέρουν. Ο άλλος ψάχνει να βρει την πεντε μηνων εγκυο γυναίκα του που αγνοείται. Υπάρχουν παιδιά ασυνόδευτα που πέφτουν θυματα trafficking. Μέσα στα κρύα νερα να τους βλέπεις να πνίγονται. Σήμερα πάλι κάποιος έψαχνε στα σκουπίδια. Μια κυρία στο σουπερμαρκετ δεν είχε αρκετα να πληρώσει και αφαίρεσε το γιαουρτι και τις σερβιέτες. Προφανώς είδη μη απαραίτητα. Ειμαι άνεργη εγραψα σημερα στην υπεύθυνη δήλωση της Τράπεζας. Μα τόσος πόνος. Δε τη παλεύω. Και ακομη και μια ερωτική απογοητευση είναι πόνος. Γύρω μου βλέπω συνέχεια πόνο και δε τη παλεύω. Και εστιάζω έτσι στο επώδυνο, αλλά ανώδυνο αντιο που δεν ειπώθηκε. Θέλω όλοι να χουνε μόνο "δυτικούς" προβληματισμους. Ερωτες, ανασφάλειες, ψυχολογικά, και αυτο το θεικο, παιδικά τραυματα. χαχαχχαχα τι ωραια πιπίλα τα τραυματα της παιδικής μας ηλικίας. Άσχετο. Καλά δε θέλω ούτε αυτα, αλλά αυτα μπορω να τα διαχειριστώ. Τα άλλα δε τη παλεύω. Γίνομαι στρουθοκάμηλος γιατί δε τη παλεύω.Οπότε πάλι σκέφτομαι την άγαρμπη και άχαρη τελευταια συνάντηση. Το πεταχτο τελευταιο φιλί. Γαμωτο. Και το μυαλο δε λέει να ξεκολλήσει και να πάει να δουλεψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: